Design Project

This project looked at providing the University of Central Lancashire with a new, low carbon build on campus as a hub for students. Not only a teaching space but incorporating some multi-use spaces for relaxation and wellness, this design is student oriented and aims to provide a space away from the stress of university life.

For a more detailed look, please see:

https://sophievogel.myportfolio.com/2020-design-project-portfolio

Site Location Plan


Plan identifying key elements surrounding the proposed site.

Site Location Plan Image

Ground Floor Plan


Ground Floor Plan Image

First Floor Plan


First Floor Plan Image

Section One


Section One Image

Section 2


Section 2 Image

Section 3


Section 3 Image

Ramp Detail


Ramp Detail Image

First Floor/Wall Detail


First Floor/Wall Detail Image

Roof detail


Roof detail Image

Green wall detail


Green wall detail Image

Window detail


Window detail Image

Portfolio Details


Author


Sophie Vogel

View more from this author


Portfolio Categories


  • Degree show 2020
    • BSc (Hons) Architectural Technology